Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОхраната на границата е отслабена и мигранти влизат

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвОхраната на границата е отслабена и мигранти влизат
Коментари Харесай

Гаджев, ГЕРБ: Охраната на границата е отслабена, много мигранти влизат у нас

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Охраната на границата е отслабена и мигранти влизат необезпокоявани в България. Ако през последните 6 месеца са влезнали 400 мигранти, толкоз са влезнали единствено за една седмица в този момент и даже повече. Заловените на границата са 150, останалите хванати са навътре в страната - над две трети, което демонстрира, че защитата на границата е отслабена.

Това сподели депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Христо Гаджев в " Здравей, България " по Нова Тв.

Искаме Министерство на вътрешните работи да ни показа настоящи данни към този интервал на време, не са ги дали до момента, разбирам, че има назначена конференция. Надяваме се от вътрешния министър да разберем какво са подхванали от Министерство на вътрешните работи за определяне и за ограничение по-скоро на този напън и оттук насетне да може да се види по какъв начин да се  се работи отсега нататък, с цел да не се стига до този мигрантски напън и да изчакаме, по този начин да се каже вълната да ни залее и тогава да предприемем нещо, добави Христо Гаджев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР